Sunday, April 15, 2012

MAVALA LAGOON 153 OJE/ NAIL COLOR




Merhaba! Bugün size Mavala'nın 153 numaralı Lagoon adlı okyanus yeşili ya da nane yeşili olarak da adlandırabileceğimiz rengini tanıtacağım. Her ne kadar geçen  yaz moda olsa da bu renk, benim hala favorim:) Chanel Nouvelle Vague 527 adlı rengin dupe u olarak gösterilen Mavala Lagoon, bir ojeye o kadar para vermek istemeyenler için kurtarıcı olabilir.  Mini fırçası ile Mavala benden kolay sürüldüğü için yıldızlı beş aldı. Ben de buna benzer diğer markalarında renkleri var. Onların da postunu ilerleyen zamanda  yapacağım. Resimde 3 kat sürülmüş olan rengi görüyorsunuz. Yine her zamanki gibi en üstünde Sally Hansen Topcoat var.Son olarak söylemek istediğim birşey var, malesef Mavala'da Flormar ya da Pastel ojeler kadar yani en fazla 3 gün dayanıyor.

Mavala Lagoon 153 is one of my favourite nail enamel. It is basically the dupe of Chanel Nouvelle Vague. I applied 3 coats with a topcoat. It is really a beautiful color in seagreen. The mini Mavala brush also does a good job. 

4 comments:

makyajblogum said...

Çok güzel bir renkmiş, tam baharlık :) güle güle kullan canım...

Unknown said...

benimde bu yaz favori rengim bu olacak gibi :)

bloğumdaki hediye çekilişine senide beklerim :)

http://simyaser.blogspot.com/2012/04/hediye-cekilisime-katlmak-ister-misiniz.html

Fashionobsession-mieni said...

Wow this nailspolish is awesome! I love this colour it is definitly one of my favourit!! I want to have a nailpolish like this, too!

Hope you visit me on my Blog
fashionobsession-mieni.blogspot.com

Unknown said...

bende bu renge bayılıyorum okyanus yeşilii kızgın kumlardan serin sulara :)