Friday, April 06, 2012

Benefit Creaseless Cream Eyeshadow/Liner


Merhaba, bugün sizlerlen bu hafta Benefit'den yaptığım alışverişi paylaşmak istiyorum. Hem far hem de ince uçlu bir fırçayla eyeliner olarak kullanılabilecek olan kremsi dokudaki bu farlar bence günlük hayatta gayet rahat kulllanılabilirler. Bu farları kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey ilk katı sürdükten sonra eğer daha dramatik bir görüntü yaratmak istiyorsak, ikinci katı sürmeden otuz saniye kadar beklememiz lazımki ilk kat kurusun. Özellikle Skinny Jeans rengi (gri olan) dumanlı göz makyajı yapmaya gayet uygun, Birthday Suit ise daha doğal göz kapağına ten rengi ve bakırın karışımı bir renk vermekte. Bu farları ben sentetik taklon fırçalarla ya da parmağınızla gözünüze uygulamanızı tavsiye ediyorum. Bence Birthday Suit Mac 'in Jest 'inin biraz daha yoğunu. Fiyatına gelince İngiltere'de 14 pound.

Benefit Creaseless Cream Eyeshadow/Liner is great for both shadowing and lining. Light colors can also be used as bases beneath powder eyeshadows. I have the colors Skinny Jeans and Birthday Suit and each costs 14 pounds in UK.

I suggest you to use this lovely product either with a brush made up of tacklon bristles such as the Real Techniques or with your fingertips. They stay on long, don't smudge or crease. Do you have any must-haves within these shadows that I should try?

No comments: