Saturday, April 14, 2012

MAC KINDA SEXY RUJ / MATTE LIPSTICK




Annem ne kadar bana nude tonlu mat rujları yakıştırmasada ben bayılıyorum. :) Şeftali rengi ve pembe alt tonlu olan bu ruju almayı uzun zamandır istiyordum. NC 35-41 tenli bir kişi olarak ben bu rengin hem koyu hem de açık tenli bayanlara yakışacağına inanıyorum. Mat yapısı nedeniyle kullanmadan önce dudakları devamlı çatlıyan birisi olan ben Mac Prep Prime bazımı sürüyorum. Üstüne de bu renk kullanınca fotoğraftaki gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu rengin dudakları olduklarından daha dolgun ve sexy gösterdiğinide düşünüyorum.

MAC Kinda Sexy is one of my favourite nude lipstick. It is a matte finish with a pinky peachy color. I guess this will suit very well with dark smokey eye makeup.It works very well in day and night makeup and is good for all skin tones. The colors like this shows your lips look sexier and fuller ;)

3 comments:

Cosmotrend said...

Çok tatlı bir ruj.Ben hiç koyu tenlilere gideceğini düşünmezdim gerçekten şahane durmuş sende.bu arada bloğunu yeni keşfettim.Takibe aldım.Hayırlı uğurlu olsun:)bloğumda çekiliş var.banada beklerim.Sevgiler:)
http://cosmo-trend.net/?p=684

Pinarissima said...

Teşekkür ederim canım. Ben de takibe aldım. Siteni beğeniyorum zaten:)

Ciiden said...

Ben de bu ruju aliim esmerlerde guzel duruyo:)