Thursday, April 19, 2012

BENEFIT TAN ABOUT TOWN.. mini set

 


Her ne kadar nisan ayında fırtınalı günler yaşasakta, kim şöyle turkuaz mavisi denize karşı uzanıp, bronzlaşmayı özlemedi :( Güneşli günlerin kısa sürede geleceğini ümit ederek bugün size Benefit'in minicik ürünlerden oluşan "Tan About Town" setini tanıtacığım. Benefit'in en çok satan 3 ürününden oluşan bu setin içinde; Some Kind-a Gorgeous kompakt fondöten, Hoola Bronzer ve siyah Bad gal Lash rimel var. Bu ürünlerden sadece elimde Bad Gal Lash Maskara'nın tam boyu var. Ama halen açıp kullanmadım.

Bu setin bana kalırsa en güzel yanı kısa bir tatile çıkarken ya da işe okula giderken hemen üçünü kapıp çantanıza atabilecek olmanız. Çok uzun zamandan beri Hoola Bronzer'ı denemek istiyordum. Yanlız, elimde 2 tane daha bronzer olmasından dolayı, açıkcası almak istemedim. Tatil boyu bu üç ürünü görünce, tam benlik hem de bana uzun da gider diye düşünerek almaya karar verdim.  Böylelikle elimde olmayan bu iki ürünü de eğer beğenirsem, ileride alırım diye düşündüm. Gelelim yorumlarıma:)

Öncelikle Hoola bronzer 3g halinde plastik bir kutuda geliyor. Kutu malesef kaliteli gibi değil ama gene de dolu olan makyaj çantamın içinde kesinlikle yamulma falan olmadı. Demek ki dayanıklı  şuanlık. :) MAC 109 fırça ile balık surat yaparak suratıma, çene çizgime, biraz alnıma ve burun kenarlarıma gölgelendirme yaptım. İçinde simlerin olmaması yani mat oluşu ile bence kontör uygulamasına çok uygun. Koyu tenli olduğum için ben suratımı daha da koyu gösterecek ürünlerden kaçıyorum. Hoola yı çok hafif fırça darbeleriyle uyguladım ve bence sonuç harikaydı. Kesinlikle ağır yapıda bir ürün değil ve suratta çamur gibi bir leke bırakmıyor. Artı puan!

Some Kind a Gorgeous ise hafif yapılı, krem ve yağsız bir fondöten.Üzerinde parmak ucu ile uygulama yapılmalı diyor . Alternatif olarak siz sünger de kullanabilirsiniz.Normalde light, medium ve dark tonlarında olan bu ürün , sette medium renginde geliyor. Sivilce izleriniz veya başka kusurlarınız varsa tamamen kapatmıyor ama kırmızılıkları falan güzel şekilde maskeledi.

Bad Gal Maskaranın ağırlığı ise 4 gr. Şu an elimde başka maskaralarım olduğu için açıp kurutmak istemiyorum. Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar..:)

xoxox

NymphattheLake



Benefit this time comes out with its 3 best selling items in a mini set called " Tan About Town". The set includes a travel size of Some Kind-a Gorgeous Foundation, Hoola Bronzer and Bad Gal Lash Mascara. First of all, I have never used any of these products before though I have a normal size Bad Gal Lash Mascara.This set is also great for travelling or just pop into my bag before going to work or school.

7 comments:

Anonymous said...

Hoola ilgili okuduğum yorumların hepsi çok olumluydu. Denemek gerek diye düşünüyorum. Aslında 3-4 ürünü var almak istediğim ama biraz stoklarımı eriteyim diye bekliyorum :p
Güzel günlerde kullan

Pinarissima said...

Gerçekten güzel bir ürün.. ama dediğin gibi bence de stokları eritmek lazım.. sonu yok almanın:)

bakimblog said...

bad gal'in sevenleri gibi sıradan diyenleri de mevcut. ama hoola <3

bakimliyimbakimlisinbakimli.blogspot.com

özlem said...

merhaba güle güle kullan. Bu aralar benefit in setlerini pek çok blogda gördüm ama en güzeli sendeymiş :) Hoola güzel bir bronzlaştırıcı ama elimdeki DİOR un panında bir delik açmadan yeni brozlaştırıcı almayacağıma söz verdim.

Pinarissima said...

Yorum için teşekkür ederim Gamze. En kısa zamanda deneyio fikrimi yazıcam. Sevgiler:)

Pinarissima said...

Canım çok teşekkür ederim, küçük ama ben zaten kolay ürün bitiremeyen birisiyim. Bana uzun gideceğine eminim. Seni destekliyorum.. ilk elimizdekileri bitirelim ;)

! the Fleurs said...

Harika ürünler bunlar :) Bende rimel var ve cok memnunum, ama yakinda bitiyor..
Benefitin cogu ürünleri cok güzel.. Sana High Beam´ide tavsiye edebilirim :)