Tuesday, July 10, 2012

DÜŞ KIRIKLIĞI -- EMILY WATERPROOF EYE PENCIL NO: 109


Geçen hafta Watsons'da dolanırken rastladığım Emily göz kalemlerinden 109 nolu deniz yeşili bu rengi seçmiştim. Fiyatı yaklaşık 2.90 TL falandı. Zaten ucuz ne kaybederim, deneyeyim diye alıp evimin yolunu tuttum. Hemen gözüme denedim ve malesef saniyesinde gözüme birşeyler batmaya ve sulanmaya başladı. Sonra da hemen dağıldı ve aktı. Neredeyse Zombi gibi bir görüntü ortaya çıktı. Ertesi gün ona bir şans daha vermeye karar verdim ve tekrar gözümün altına sürdüm. Sonuç gene aynısıydı. Gözüm yandı ve neredeyse iki saat kadar sürdü. Emily "waterproof" göz kalemi çöpü boylarken annem bana kızarak ucuz etin yahnisi yenmez dedi :( Keşke üstüne 5 - 10 TL daha koyup güzel bir kalem alsaymışım. Her neyse, biz bayanlar zaten herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenmiyor muyuz? :)

7 comments:

Herseydenbirtutam said...

ben de siyahını aldım,aktı çok fena:(

Pinarissima said...

:(

Unknown said...

eğer bu kıvamda jel eyeliner kullanmak istiyorsan max factor den şaşma derim..sephoranın kendi serisinde de renk alternatifi çok.sanırım fiyatı da max factore göre daha uygun.emily marka bu kalemlerden bende de var,renklerine vurulup almış ama maalesef kullanamamıştım.özellikle hassas gözlere sahipseniz mutlaka bilindik markaları kullanmalısınız.yoksabu sıcak yaz günlerinde kıpkırmızı ve kaşınan yanan batan gözlerle dolaşmak zorunda kalabilirsiniz.sevgiler ;)

Unknown said...

aaa geçmiş olsun :/ eğer Gratis lere yakınsan bir de Essence'in asansörlü göz kalemlerini dene istersen ;) ucuz etin yahnisi onda biraz yeniyor sanki ;)

Pinarissima said...

Önerileriniz için çok teşekkür ederim Funda hanım. İlk fırsatta Sephora'ya gidicem:)

nily21 said...

ben de rengine bayılıp aldım...alerji yapmadı ama fena aktı...MAC jel eyeliner favorim bu konuda.. taş gibi sabit kalıyor..üstelik çok uzun süre gidiyor...
www.trendyandfriendly.blogspot.com

Unknown said...

canım bendede aynı etkıyı bırakmıstı vr bu markada bırsey malesef.Sevgiler...