Monday, September 10, 2012

FLORMAR MONO EYE SHADOW 015 / FAR


Size bir önceki postumda alışveriş yaptığımdan bahsetmiştim. Bunlardan ilki Flormar'dan aldığım 015 numaralı tekli far. Ben ışıltılı krem rengi farlara bayılıyorum ya da kendime en çok bu tonları yakıştırıyorum. Mac Jest, Mac Nylon, Mac All that Glitters en sevdiğim renkler arasında. Daha uygun fiyatlı ürün almak istiyorsanız size tek tavsiyem bu Mono serisinden 015 numara olucak. Yapısı oldukça pigmentli, kalıcığı ise normal yani 4- 5 saat gözümde kaldı. Elf primer kullanmıştım daha sonra bunu uygulayınca farın göz kapağında kalma süresini biraz daha uzatabildim ama yine günün sonunda göz kapaklarımda birikme yaptı.
Bronz tende çok hoş duruyor ama eminim beyaz tenlilerde de çok güzel duracaktır. Eğer sade bir göz makyajı yapmak istiyorsanız, bu far sonra da eye liner sürün bence çok güzel duracaktır. Son olarak fiyat unutmadığım kadarıyla 8 lira civarındaydı. Umarım bu renk bir far arayışında olan bayanlara yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler..

7 comments:

audrey said...

Guzele benziyor bir denerim gratisde falan

Pinarissima said...

Yorumlarını bekliyorum :)

PINKY FASHION said...

beğenmiş olmana çok sevindim, güle güle kullan. fiyatı gerçekten çok uygun

BOŞNAK KIZI said...

ben de kullanıyorum çok memnunum kaş altı ve göz pınarıma beyaz kalemle birlikte uyguluyorum göz çevresini müthiş aydınlatıyor gğle güle kullan :)

Pinarissima said...

Teşekkür ederim :)

sevda s. said...

Ben de kullanıyorum, hem seviyorum hem de çok memnunum :)

Pamuk Şeker said...

Bende kullanıyorum bu ürünü.hatta sık sık tercih ettiğim renk bu.Çok seviyorum bu renkleri.Yazın daha iyi duruyor hatta.Ben de çok memnunum.Yazına sağlık.

benim blogumada beklerim seni canım;
http://pamuk-sekeer.blogspot.com/